Pridružite nam se na konferenciji Digitalna (R)Evolucija!

Naše novosti

Drago nam je sudjelovati 22.11. od 10h na konferenciji Digitalna (R)Evolucija, u dvorani Kongresnog centra Zagrebačkog velesajma. Organizator konferencijie o digitalnoj ekonomiji je Hrvatska udruga poslodavaca, a ideja konferencije je osvrnuti se na stanje razvijenosti digitalne ekonomije u RH, te prilike i prijetnje koje hrvatskim poduzetnicima donosi digitalizacija.

Na Konferenciji o digitalnoj ekonomiji očekuje se više od 450 poduzetnika i poslodavaca, članova HUP-a, ministara, predstavnika diplomatskog zbora u Republici Hrvatskoj, brojnih predstavnika elektronskih i tiskovnih medija te drugih visokih gostiju iz gospodarstva i politike.

U predviđenoj panel raspravi sudjelovat će eminentni hrvatski gospodarstvenici, a očekuje se i dolazak generalnog direktora BusinessEurope-a, gospodina Markusa J. Beyrera, ministrice malog i srednjeg poduzetništva i obrta, gospođe Martine Dalić te premijera RH, gospodina Andreja Plenkovića. 

 

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close