Najbolji izbori Clouda za Vaše poduzeće!

Naše novosti

Već godinama je korištenje Clouda za skladištenje podataka ustaljena praksa za firme i poduzeća. Prednosti Clouda su brojne. Prije svega, odmah je prepoznatljiva praktičnost koja dolazi s odabirom Clouda ispred izrade vlastite infrastrukture. Drugim riječima, kupovina, postavljanje i održavanje servera ne pada na Vas, već na tvrtku kojoj plaćate. Skalabilnost i fleksibilnost nije manje važan benefit. Cloud koji koristite vrlo lako možete nadograditi, ovisno o svojim potrebama, a s backupom ste sigurni od gubitka podataka.

Pogodnosti i uštede vrlo su očiti pri korištenju Clouda. Sljedeće pitanje koje možete imati je upravo: „Koji Cloud odabrati?“. Nijedno poduzeće nema iste zahtjeve. Nekim tvrtkama treba puno prostora i velika brzina prijenosa, koju su spremni više platiti, dok drugima možda to i ne treba i mogu proći nešto jeftinije ako odaberu pravi paket. Stoga preporučujemo da razmotrite potrebe svog poduzeća i da nam se obratite , kako bismo složili najisplativiji, prilagođeni paket usluga. Osim toga, kada odaberete paket po svojim potrebama, Vi ste u direktnoj komunikaciji s pružateljem usluga. Što znači da, ako nešto krene po zlu, možete se odmah obratiti zaduženom i brzo riješiti problem, a ne morate čekati odgovor korisničke podrške s drugog kraja svijeta. Ako želite kvalitetnu uslugu prilagođenu svom poslovanju, brz otklon problema i garanciju sigurnosti po najvišim standardima, rješenje po mjeri optimalan je izbor za Vas.

Ako pristajete na prethodno definirane pakete, dva najveća i najpoznatija „Cloud-igrača“ su Microsoft i Amazon, a priključuje im se i Google. Microsoftovo rješenje se, po očekivanju, vrlo elegantno uklopi u Windowse. Korisnicima će se OneDrive prikazati kao samo još jedan direktorij u File Exploreru, a pristupiti mu mogu i preko interneta. OneDrive prednjači i u omogućavanju kolaboracije, jer kao i s Windowsima, OneDrive savršeno radi i s Office 365 programima koje većina tvrtki svakodnevno koristi te omogućava suradnicima da u isto vrijeme uređuju dokumente i proračunske tablice.

S druge strane, Amazonov Drive je zadnjih godina dosta napredovao. Drive ima jednu važnu značajku, a to je diferencijala sinkronizacija. Ukratko, diferencijalna sinkronizacija podrazumijeva da se prilikom sinkronizacije razmjenjuju samo razlike između dokumenata koji se sinkroniziraju. To, dakako, ubrzava sami proces sinkronizacije.
Što se plaćanja tiče, sve varijante (OneDrive, Amazon Drive i prilagođeno rješenje) se uglavnom plaćaju ovisno o zakupljenom prostoru, odnosno koliko gigabajta želite koristiti. Zajednička im je i vrlo visoka razina sigurnosti, skalabilnost i fleksibilnost pri upravljanju podacima.

Prije odabira Cloud rješenja za svoje poslovanje, koliko god bili sigurni u odluku, najsigurnije je obratiti se stručnjacima i dobiti kvalitetne savjete te uslugu postavljanja i vođenja Clouda, kako biste bili sigurni da dobivate upravo ono što trebate.

Obratite nam se na sljedeće kontakte:

e- mail: [email protected]

Tel.centrala: +385 1 644 4444 

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close