SP sistemi je moderna tvrtka orijentirana prema poslovnim korisnicima informatičkih tehnologija. Prepoznata je na hrvatskom tržištu kao dinamična i napredna tvrtka na koju se korisnici informatičkih rješenja i usluga mogu u potpunosti osloniti.

Fotolia_63092066_Subscription_XXL

Tvrtka je osnovana je s ciljem pružanja cjelovitog spektra IT usluga prema krajnjim korisnicima – poslovnim subjektima različite veličine, kao i poslovnim sistemima različite zahtjevnosti.

Ono što garantiramo svim klijentima i korisnicima naših rješenja i usluga su pouzdanost na svim razinama, visoka kvaliteta usluga i općenito poslovnog odnosa, profesionalizam, ali i fleksibilnost, prepoznavanje potreba klijenata i promišljanje o realnim potrebama i ciljevima klijenata.

SP sistemi su prepoznali važnost proaktivnog poslovnog pristupa te aktivno komuniciraju sa svojim klijentima, kao i širom zajednicom. Ovaj poslovni pristup omogućuje prikupljanje kvalitetnih informacija, koje među ostalim, usmjeravaju djelovanje odjela istraživanja i razvoja prema inovativnim, ali ujedno i korisnim alatima i rješenjima.

Kontinuirano razvijamo zelena informatička rješenja kako bi na različitim razinama vlastitog poslovanja, ali i poslovanja klijenata koji koriste zelene tehnologije, pridonio okolišu i društvu u cjelini, te iskoristio povoljne ekonomske aspekte ovog pristupa.

SP sistemi njeguje partnerske odnose s vodećim svjetskim kompanijama iz područja informatičkih tehnologija, kreatora tehnološki naprednih i inovativnih informatičkih rješenja: Microsoft, Lenovo, IBM, Samsung, Dell Software (Quest), Xiphias, Sony, BitDefender, VMWare, ViewSonic, NComputing, NetSupport, Fortinet, Eaton, SuperMicro, Panasonic…

Brendovi koje smo izabrali

logo brend
logo brend
logo brend
logo brend
logo brend
logo brend
logo brend
logo brend
logo brend
logo brend
logo brend
logo brend
logo brend
logo brend
logo brend
logo brend
logo brend
logo brend
logo brend
// Kontakt informacije

Za sve upite vezane uz usluge SP sistema, rješenja, tehničku podršku i servis slobodno nam se obratite na navedene podatke ili nas posjetite na adresi Avenija Dubrovnik 46, 10020 Zagreb.

Kako bismo unaprijedili svoje poslovanje posebno cijenimo Vaše komentare. Slobodno nam se obratite.

Hvala Vam!
Vaš SP sistemi team

Naša adresa

Avenija Dubrovnik 46, 10020, Zagreb

Kontaktirajte nas

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close