Dođite u Rijeku na 12. Mystery Shopping dan i saznajte kakva je kvaliteta usluga u turizmu!

Naše novosti

Kao ponosni partner, čast nam je pozvati Vas na 12. Mystery Shopping dan, 30. ožujka 2016. u Rijeci – Grand Hotel Bonavia.

Već dvanaestu godinu za redom, Heraklea uspješno organizira dan posvećen kvaliteti usluge te posebnu pažnju posvećuje unapređenju iste u različitim sektorima poslovanja. Ove je godine mystery shopping dan u Rijeci fokusiran na primjere iz turizma i hotelijerstva.

Istaknuti govornici, uz bogat strukovni i poslovni program, prenijet će svoja iskustva, znanja i poslovna ostvarenja, a interaktivnost i networking sastavni su dio ovog događanja. Cilj je konferencije sudionicima pružiti niz korisnih znanja uz primjere raznih uspješnih metoda za unaprjeđenje izvrsnosti koju zahtijeva današnji gost. Premijerno će se prezentirati rezultati istraživanja Ljeto 2015. (mjerenje kvalitete usluge u turizmu) provedenog 2015. godine, a sudionici će također prisustvovati i godišnjoj dodjeli nagrade za posvećenost kvaliteti usluge u turizmu za 2015. godinu.

Detaljni program i prijave možete naći ovdje.

rijeka

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close