Uspješno završena implementacija Sony videokonferencijskog sustava: otkrijte koje su prednosti

Naše novosti

Nedavno smo, nakon pomnog  testiranja, uspješno izvršili implementaciju novog Sony videokonferencijskog sustava – Sony PCS-XC1, u specifičnom okruženju jedne ambasade u Zagrebu.

 Detaljan tekst o testiranju sustava možete pročitati na našem blogu, a ovdje ćemo navesti par prednosti koje su ostvarili odabirom ovakvog komunikacijskog rješenja. Iako je razgranana mreža veleposlanstava ponešto specifično okruženje, prednosti koje su ostvarili lako su prenosive i na druge slične sustave.

 

  •  Smanjenje troškova putovanja. Kada zbrojite poslovna putovanja kroz godinu i sve njihove troškove (put, smještaj, vrijeme potrošeno na putovajne…), postaje očito zašto je videokonferencijski sustav dobra, a pogotovo isplativa alternativa.

 

  • Povećanje produktivnosti. U današnjem svijetu, nije čudno imati poslovnice ili urede razgranate po cijeloj zemlji ili čak svijetu. Većina takvih ureda komunicira putem telefona ili e-maila. Nedostatak komunikacije licem-u-lice može uzrokovati poteškoće u komunikaciji. Videokonferencijski sustav motivira zaposlenike da ostanu usredotočeni i više pažnje posvete onome o čemu se razgovara. Rezultat toga su brže završeni projekti i povećana produktivnost.

 

  • Poboljšanje interaktivnosti. Sony PCS-XC1 vidoekonferencijski sustav omogućava da sastanci budu još bolji, uz dijeljenje podataka u stvarnom vremenu. Potrebno je samo spojiti računalo sa sustavom za interaktivne prezentacije, dokumente ili video zapise. Konferencijski razgovori mogu se snimati direktno na priključenu USB memoriju, za jednostavno spremanje i dijeljenje.

 

  • Šira dostupnost. Sony PCS-XC1 sustav kompatibilan je s mobilnom aplikacijom IPELA, koja omogućava da se pametni telefon ili tablet pretvore u praktičnu videokonferencijsku točku – idealan način da ostanete u dodiru s kolegama, klijentima i partnera dok niste u uredu. Dostupni ste gdje god imate internetsku vezu, a osim što možete koristiti glasovne i video značajke sustava, možete također vidjeti podijeljene prezentacije ili dokumente.

Ovo su samo neke prednosti koje ovakav sustav donosi, a za sve njegove mogućnosti i više informacija, pozivamo Vas da nas kontaktirate putem telefona, na 01 6444 444 ili putem e-maila, na [email protected].

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close