Uhvatite svoju priliku: bespovratna sredstva Zagrebačke županije za poduzetnike početnike

Naše novosti

Jeste li znali da je Zagrebačka županija u proračunu za ovu godinu izdvojila 300 tisuća kuna za potpore poduzetnicima početnicima?

Nedavno je otvoren natječaj za dodjelu subvencija za početak poslovanja poduzetnika na području Vaše županije.

Natječaj uključuje potpore za nabavu računalne opreme, računalnih programa i sustava, a mi Vam kao tvrtka orijentirana prema poslovnim korisnicima informatičkih tehnologija možemo preporučiti i pronaći idealna rješenja i proizvode iz asortimana najkvalitetnijih proizvođača i modela.

Za sufinanciranje ove mjere oni podnositelji zahtjeva koji ispunjavaju uvjete mogu ostvariti potpore za projekte s iznosom ukupnog ulaganja 10.000,00 kn ili većim. Potpora može iznositi do 75% prihvatljivih troškova.

Ovim iznosom možete financirati nabavu novog servera, novih prijenosnih ili stolnih računala, pisača… ovisno o Vašim potrebama i tome na kojim područjima zajedno možemo učiniti Vaše poslovanje još uspješnijim.

Kontaktirajte nas na 01 6444 444 ili [email protected] – rado ćemo Vam ponuditi odgovarajuću opremu koja će unaprijediti Vaše poslovanje.

Požurite, jer je natječaj otvoren do 09. svibnja 2016.!

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close