U ovoj godini opremili smo tvrtke sa više od milijun kuna IT opreme uz potpore Europskog fonda za regionalni razvoj

Naše novosti

Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa naziv je natječaja kojim se potiče konkuretnost mikro, malih i srednjih poduzetnika informatizacijom poslovnih procesa. Informatizacija poslovanja poduzetnika u RH uz područje energetike, zaštite okoliša i prometa, prepoznata je kao strateška grana  u Operativnom programu Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Za korištenje informacijske i komunikacijske tehnologije u ovom razdoblju alocirano je 307.952.676 eura.

EU fond

Tvrtka SP sistemi uz suradnju sa vodećim konzultantskim kućama u 2017. godini isporučila je više od milijun kuna hardverske i softverske opreme poduzetnicima u Republici Hrvatskoj koji su uspješno aplicirali na prijašnjim natječajima za poboljšanje poslovnih procesa primjenom informacijske i komunikacijske tehnologije. Bespovratne potpore koje su poduzetnici ostvarili kretale su se i do 85% čime je ulaganje u IKT inrastrukturu postalo dostupno velikom broju tvrtki.

Model suradnje konzultanata za pripremu i vođenje EU projekata i informatičkih stručnjaka iz naše tvrtke tijekom cijelog procesa apliciranja i provedbe projekta rezultira kvalitetnim projektima koji u kratkom roku pružaju očekivane rezultate.

Ako ste i Vi zainteresirani za informatizacijom poslovanja uz bespovratna sredstva iz razvojih fondova Europske unije pozivamo Vas da nam se obratite bez ikakvih obveza na broj telefona 01/6444-449 ili na [email protected]

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close