Rexpo sajam zatvoren dodjelom nagrada za najbolji novi hotel

Naše novosti

Drugi dan Rexpo sajma već tradicionalno je nazvan Rexpo HTL Day i posvećen je većim dijelom turističkoj industriji.

U godini koja je vidjela najznačajnije hotelske investicije i rekordne turističke rezultate, Rexpo HTL Day u četvrtak 29.10. stavio je fokus na razvojni proces hotelskih nekretnina u jadranskoj regiji, ekonomiju mega evenata te najimpresivnija nova otvorenja i dolazeće projekte. Prezentirani su trojica finalista dodjele Rexpo Adriatic 2015 Best New Hotel Award i jedno od najduže iščekivanih ulaganja u hrvatskom hotelijerstvu: Projekt Kupari!

Na završnom panelu Rexpo HTL Daya i ovogodišnjeg 4. međunarodnog sajma investicijskih projekata Rexpo 2015 ministar turizma Darko Lorencin i mnoštvo domaćih i stranih hotelskih investitora, među kojima i novi vlasnici hotela Le Méridien Lav Split i Kempinski Portorož, obrazložili su naglorastući interes velikih igrača u ulaganja u hotelsku industriju jadranske regije.

U okviru Rexpo HTL Daya dodijeljena je i nagrada Adriatic 2015 Best New Hotel Award. Nagradu je osvojio Maistrin hotel Adriatic u Rovinju. Na dodjeli nagrade predstavnicima hotela istaknuto je kako je Adriatic proglašen najboljim novim hotelom u regiji zahvaljujući udobnosti, osobnosti i odličnoj realizaciji ideje butik-hotela.

5 7 14b

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close