Pridružite nam se na 12. Mystery shopping danu!

Naše novosti

Kao ponosni partneri i suradnici u sektoru IT podrške cijeloj konferenciji već nekoliko godina u nizu, čast nam je pozvati Vas na 12. Mystery shopping dan!

SAZNAJTE PRVI KAKVA JE KVALITETA USLUGE U HRVATSKOJ!

Već dvanaest godina za redom Heraklea uspješno organizira dan posvećen kvaliteti usluge te posebnu pažnju posvećuje unapređenju iste u različitim sektorima poslovanja. Ove godine organiziran je 12. takav događaj po redu, no u proširenom izdanju jer ćete kupnjom ulaznice za konferenciju moći besplatno posjetiti i konferenciju u Ljubljani na isu temu, no s drugim govornicima i novim iskustvima.

Maloprodaja kao vrlo specifična grana po pitanju velike fluktuacije kupaca, ali često i zaposlenika vrlo je interesantna za proučavanje kroz perspektivu kvalitete usluge. Vrlo je izazovno održavati željenu razinu kvalitete usluge u turbulentnim svakodnevicama, no s druge strane iz takvih priča možemo najviše naučiti. Ključne vještine kako biti fleksibilan i dobro reagirati na tržišne promjene, a opet s druge strane zadržati kupce zadovoljnima i lojalnima potrebno je stalno nadograđivati. U tome nam svakako mogu pomoći odlično govornici svojim iskustvima i znanjima.

Premijerno će se prezentirati rezultati regionalnog istraživanja GUEST (mjerenje kvalitete usluge u regiji) provedenog 2015. godine te rezultati istraživanja „Iš’o medo u dućan“ (mjerenje kvalitete usluge u maloprodaji u Hrvatskoj) provedenog ove godine.

Konferencija ima za cilj dati sudionicima razne primjere uspješnih metoda za unapređenje prodaje kroz kvalitetu usluge koju zahtjeva današnji kupac. Sudionici će prisustvovati i godišnjoj dodjeli nagrade za posvećenost kvaliteti usluge.

Susret je namijenjen svima koji žele naučiti kako mogu postići zavidne rezultate, a pritom doprinijeti općem rastu kvalitete usluge u Hrvatskoj.

Na konferenciji se očekuje oko 100-tinjak sudionika.

Nije važno biti bolji od drugih, važno je biti kvalitetniji!

Detaljan program i prijave možete pronaći ovdje.

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close