Posjetili smo Mystery Shopping dan, posvećen kvaliteti usluge u turizmu

Naše novosti

Kao ponosni partner, bila nam je čast sudjelovati na još jednom Mystery Shopping dan, ovaj put u Rijeci – Grand Hotel Bonavia.

Već dvanaestu godinu za redom, Heraklea je uspješno organizirala dan posvećen kvaliteti usluge, a ove je godine mystery shopping dan u Rijeci bio fokusiran na primjere iz turizma i hotelijerstva.

Istaknuti govornici, uz bogat strukovni i poslovni program, prenijeli su nam svoja iskustva, znanja i poslovna ostvarenja. Cilj je konferencije bio sudionicima pružiti niz korisnih znanja uz primjere raznih uspješnih metoda za unaprjeđenje izvrsnosti koju zahtijeva današnji gost, a to smo svakako čuli i naučili.

Čuli smo premijernu prezentaciju rezultata istraživanja Heraklee – Ljeto 2015., o kvaliteti usluge na Jadranu, a zatim i niz korisnih predavanja o standardima kvalitete u turizmu, suvremenim trendovima, te psihologiji ponašanja gosta, između ostalog.

Zahvaljujemo organizatorima, kao i svim govornicima na izvrsno i kvalitetno provedenom danu.

Veselimo se sljedećoj godini!

rijeka

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close