Lenovo Yoga Book: 2-u-1 tablet kakvog nikad prije niste vidjeli

Naše novosti

Mobilna produktivnost ulazi u novu eru s Lenovo Yoga Book, 2-u-1 tablet kakvog nikad prije niste vidjeli. Napravite bilješke ili crteže koristeći olovku s pravom tintom. Pišite na Halo tipkovnici koja se pojavljuje kada vam treba – i nestaje kada je ne trebate. Obavite stvari s verzijom Androida ili Windowsa koji vam omogućuje da budete produktivniji kao nikad prije. Tanak, lagan, i elegantan, Yoga Book oslobađa vašu maštu – u bilo koje vrijeme, bilo gdje.

Novi način vođenja bilješki na Yoga Book-u

Note Saver i Real Pen Stylus s pravom tintom – novi prirodan način vođenja bilješki.

Pišite tintom na papiru sa Real Pen-om, i dopustite da Yoga Book besprijekorno digitalizira vaše bilješke. Uredite, organizirajte, sastavite i dijelite vaše bilješke u sekundi. Koristite priloženi Book Pad međuspremnik, da magnetizirate vaše papire i jednostavno ih držite na mjestu. Radite dok gledate na zaslon i vidite vaše bilješke koje se digitaliziraju pred vašim očima, ili pomoću Lenovo NoteSaver aplikacije za korištenje vašeg Yoga Book-a kao pametne papirnate podloge – presavijen otvoren za najprirodniji način vođenja bilješki.

Sada nikada nećete izgubiti iz vida vaše ideje i inspiraciju.

Yoga Book Halo tipkovnica

Na zahtjev, Halo tipkovnica s dodirnom povratnom informacijom – čini ozbiljan rad mnogo jednostavnijim.

Kada želite završiti ozbiljan posao, samo otvorite Yoga Book u načinu tipkanja s jednostavnom za korištenje Halo tipkovnicom. Halo tipkovnica se prikazuje samo na zahtjev, samo kada je to potrebno. Softverski optimizirana tipkovnica automatski kompletira i automatski korigira kako tipkate – dopuštajući vam da radite brzo i točno. Njena dodirna povratna informacija i tipkovničke kratice nude iskustvo korištenja prave tipkovnice, donoseći najbolje od softvera i hardvera u najpametnijoj i najtanjoj tipkovnici.

Sada nosite svoju tipkovnicu sa sobom bilo gdje, bez osjećaja težine.

Yoga Book nevjerovatno iskustvo crtanja

Koristite Real Pen da crtate kao pravi profesionalac.

Kada vam naiđe inspiracija, Yoga Book vas je pokrio.

Kada je tipkovnica isključena, Create Pad i Real Pen daju vam preciznost i kontrolu koju očekujete od obične olovke na papiru.

Crtajte s uključenim Real Pen-om koji prepoznaje 2048 razina pritiska – hvatajući suptilne nijanse svakog udara. Nema potrebe da se brinete o baterijama; Real Pen radi bez potrebe punjenja. Možete čak biti i kreativni pomoću dvije ruke: jednu držite na zaslonu za odabir alata, pomicanje i raširivanje za zumiranje, a s drugom rukom crtajte pomoću Real Pen na Create Pad-u. Najbolje od svega, možete vidjeti svoje kreacije koje oživljavaju na zaslonu – za razliku od većine tableta, gdje vaša ruka blokira zaslon kad crtate.

 

Tanko, lagano, s cjelodnevnim trajanjem baterije – Oslobodite vašu maštu, bilo gdje.

Samo 4,55 mm tanak kada je otvoren, s težinom od samo 690 g, i sa sve do 12 sati na jednom punjenju – Yoga Book omogućuje vam da koristite vašu kreativnost gdje god se nalazili. Njen izvanredan izgled dizajna je izrađen od premium visokokvalitetne slitine aluminija (Al) i magnezija (Mg). Yoga Book dolazi u izboru brončano sive i pjenušac zlatne.

Odaberite način koji odgovara vašim potrebama.

Sa šarkom koja se otvara za 360º, Yoga Book može se koristiti na 4 načina koji odgovara vašem životnom stilu: ravni-ležeći Create Mode za bilješke i crtanje, Browse Mode kao kompaktan 10,1” tablet, Watch Mode za zabavu, i Type Mode kao produktivno prijenosno računalo.

Za sve upite ili narudžbe, kontaktirajte nas putem telefona, na 01 6444 444 ili putem e-maila, na [email protected].

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close