Fluentis Cloud Identity

Naše novosti

Fluentis

29. 11. u organizaciji tvrtke Fluentis u Hrvatskoj gospodarskoj komori održan je Fluentis Coud identitiy, događaj na kojem su predstavljeni ERP hibridni modeli poslovanja (public / private cloud) za korisnike i pratnere.

Fluentis je međunarodna softverska tvrtka orijentirana na moderna ERP rješenja sa uredima u 10 zemalja i sa preko 10.000 korisnika. Predstavništvo u Hrvatskoj otvorili su 2017. godine, a za jedne od prvih partnera na našem tržištu odbarali su SP sisteme. Na događaju prezentiran je rad u Fluentis rješenju sa potpunom lokalizacijom za naše tržištu za male, srednje i multinacionalne tvrtke. Od strane korisnika tvrtke Benetton opisana je implementacija integralnog Fluentis rješenja za rad tvrtke u 3 različite države gdje postoje proizvodni pogoni. Predstavnici tvrtke Fluentis ujedno su predstavili svjetske trendove u daljnjem razvoju Cloud okruženja kao i strategiju dalnjeg razvoja.  Predstavnici naše tvrtke pojasnili su izazove pri implementaciji kompleksnih rješenja, naš pristup rješavanju takvih izazova kao i dosadašnje uspješne projekte.

Više o Fluentis rješenjima možete saznati  Fluentis službenim stranicama ili nam se slobodno obratite sa pitanjima na [email protected] ili na 01/6444-444.

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close