ICT sigurnost

Neprestani razvoj informacijsko-komunikacijskih tehnologija iz dana u dan povećava količinu razmijenjenih podataka unutar pojedinih i između različitih IT sustava. Ta količina podataka i način njihove obrade sustave čini vrlo ranjivima, stoga ih je važno znati pravovremeno i kvalitetno zaštititi. Poslovno važni i osobni podaci najčešća su meta različitih sigurnosnih napada, stoga se upravo načinima njihove zaštite najviše posvećujemo kako bismo svim klijentima pružili najveću razinu sigurnosti i osigurali bezbrižnost u obavljanju svakodnevnih poslova.

Sigurnosti cjelokupnog poslovnog sustava pristupamo na dvije razine: na razini cijele mreže te na razini pojedinih računala u mreži.

Mrežna sigurnost

Upravljanje mrežnom sigurnosti najbolji je način za brzo povećanje razine sigurnosti sustava. Postavljanje firewalla pravi je korak u tom smjeru koji možete poduzeti kako biste spriječili zlonamjerne napade, zaštitili se od malwarea te imali kontrolu nad prometom i aplikacijama u mreži. Uz firewall u svrhu zaštite mreže SP sistemi nude Vam i upravljanje sigurnosnim postavkama bežičnih pristupnih točaka i ostalih mrežnih uređaja kako biste maksimalno zaštitili svoj sustav.

Međutim, visoka razina mrežne sigurnosti nije dovoljna za garanciju potpune sigurnosti sustava.

Endpoint sigurnost

Za potpunu sigurnost sustava važna je i sigurnost svakog računala u mreži. Redovne nezavisne antivirusne provjere, postavljanje ažurnih verzija antivirusnih sustava te nadogradnja operacijskog sustava na najnovije verzije samo su neki od načina na koje će naši tehničari osigurati zaštićenost svih računala u Vašem sustavu. Naprednija rješenja koja nudimo omogućuju Vam i automatsko blokiranje spam i malware poruka, administraciju pristupnih podataka za različite servise te jednostavnu kontrolu nad svim računalima.

Konkretnu ponudu sigurnosnih paketa koje smo za Vas pripremili uskoro ćete moći pronaći i na našem webshopu, a za izradu posebne ponude po mjeri Vašeg sustava možete nas već sada kontaktirati na [email protected].

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close