Cloud usluge i rješenja

Već godinama je skladištenje podataka i ključnih servisa u Cloudu ustaljena praksa za firme i poduzeća, uglavnom zbog jednostavnosti održavanja i korištenja te značajne ekonomske isplativosti.

Prednosti Clouda su brojne. Od prepoznatljive praktičnosti koja dolazi s odabirom Clouda ispred izrade vlastite infrastrukture, do skalabilnosti i fleksibilnost, koje nisu nimalo manje važni benefiti. Cloud koji koristite vrlo lako možemo nadograditi ovisno o Vašim potrebama, a s backupom Vas osiguravamo od gubitka podataka. Drugim riječima, kupovina, postavljanje i održavanje servera ne pada na Vas, već taj dio odrađujemo mi.

Odaberimo najbolji Cloud za Vas!

Nijedno poduzeće nema iste zahtjeve. Nekim tvrtkama treba puno prostora i velika brzina prijenosa, koju su spremni više platiti, dok drugima možda to i ne treba i mogu proći nešto jeftinije ako odaberu pravi paket. Također, uz paket usluga koji skrojimo ovisno Vašim potrebama, mi smo u direktnoj komunikaciji. Odnosno, ako nešto krene po zlu, možete se odmah obratiti zaduženom i brzo riješiti problem, a ne morate čekati odgovor korisničke podrške s drugog kraja svijeta. Ako želite najisplativiju, kvalitetnu uslugu prilagođenu svom poslovanju, brz otklon problema i garanciju sigurnosti po najvišim standardima, rješenje po mjeri optimalan je izbor za Vas.

Prije odabira Cloud rješenja za svoje poslovanje, koliko god bili sigurni u odluku, najsigurnije je obratiti se stručnjacima i dobiti kvalitetne savjete te uslugu postavljanja i vođenja Clouda, kako biste bili sigurni da dobivate upravo ono što trebate.

Konkretnu ponudu Cloud rješenja koja smo za Vas pripremili uskoro ćete moći pronaći i na našem webshopu, a za izradu posebne ponude po mjeri Vašeg sustava možete nas već sada kontaktirati na [email protected].

Fotolia_58640420_Subscription_XL

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close