Kako transformirati informatiku u stratešku poslovnu funkciju u poslovnom sustavu / Kako učinkovito odlučivati o informatici u poslovnom sustavu?

Namjena:

Investicije u IT, ma koliko bile visoke, nisu nikakvo jamstvo poslovnih učinaka. Temeljni razlog ovoj činjenici jest da je nužno znati kako upravljati razvojem zrelosti iskorištenja IT potencijala. Zbog toga je seminar namijenjen članovima uprava poslovnih sustava u gospodarstvu nadležnim za informatiku, dužnosnicima u državnoj upravi i lokalnoj samoupravi zaduženim za odlučivanje o informatizaciji, izvršnim direktorima u poslovnim sustavima, direktorima / rukovoditeljima sektora informatike i osobama koje u poslovnom sustavu donose najvažnije odluke u vezi informatizacije.
Ciljevi:

Sadržaj:

Način rada:

Dokaznica:

Svi polaznici dobivaju potvrdu o sudjelovanju na seminaru.

Cijena:

1.250,00 + PDV

Cijena uključuje: zbirku slajdova i radne materijale za predavanja i vježbe, potvrdu o sudjelovanju na seminaru, ručak i osvježenja u pauzama.

Informacije:

SP sistemi d.o.o., tel: 01/6444 – 444, e-mail: konzultant@spsistemi.hr

Seminar se održava u suradnji sa Zavodom za informatičku djelatnost Hrvatske, u prostorijama ZIH-a,  na adresi Mažuranićev trg 8/III, Zagreb.