ITIL Foundation

Namjena

ITIL je akronim od Information Technology Infrastructure Library te predstavlja najpoznatiji framework za upravljanje IT uslugama. Ovaj seminar namijenjen je menadžerima i svim IT profesionalcima koji će kroz ovaj seminar upoznati najbolji i najpoznatiji framework danas za upravljanje IT uslugama

Cilj

Kroz ovaj seminar naučit ćete:

 

Sadržaj

Dan 1

 

Dan 2  

Dan 3

 

Certifikacija
Zadnjeg dana seminara na programu je certifikacijski ispit. Certifikat koji steknete akreditiran je od strane APMG International kao jedine međunarodne akreditirane organizacije koja je odgovorna za izdavanje certifikata.

Certifikat Vam vrijedi do kraja Vaše profesionalne karijere i priznat je svugdje u svijetu. Nakon što položite ovaj certifikat možete dalje krenuti u polaganje drugih certifikata iz ovog područja koje Vam može osigurati naša tvrtka.

Predavač
Prof. Dr. Tanović ALen, dip.el.ing.

Cijena: 7.950,00 kn + PDV

Cijena uključuje: trodnevno predavanje za ITIL Foundation, pristup certifikacijskom ispitu i polaganje ispita, certifikat za ITIL Founadation, materijale i knjige za ITIL Foundation ručak i osvježenja u pauzama.

Informacije:

SP sistemi d.o.o., tel: 01/6444 – 444, e-mail: konzultant@spsistemi.hr

Seminar se održava u suradnji sa Zavodom za informatičku djelatnost Hrvatske, u prostorijama ZIH-a,  na adresi Mažuranićev trg 8/III, Zagreb.