Još jedan izvor tvrdi kako ovogodišnji iPhone-i stižu s USB Type-C priključkom

Već dugo postoji glasina kako će ovogodišnji iPhone-i, koje će Apple predstaviti na jesen, zamijeniti Lightning priključke s USB Type-C priključcima (po uzoru na iPad Pro modele).

Jedna od mogućih prednosti USB Type-C priključka je i brzo punjenje baterije (aktualni iPhone-i se isporučuju s Lightning punjačem od 5 W).

Nova glasina s Twittera koju je objavio leaker pod imenom ChargerLAB, a bazira se na neimenovanom izvoru iz samog Cupertina, potvrđuje informaciju o USB Type-C priključku, te navodi kako će se s novim iPhone-ima u kutiji naći i USB Type-C punjač.

Ipak, moguće je da će se tvrtka iz Cupertina odlučiti na kombinaciju kabela gdje bi se na ovogodišnjim iPhone-ima i dalje nalazio Lightning priključak, a spomenuti USB Type-C priključak nalazio bi se s druge strane kabela. Novi iPhone-i bit će predstavljeni idućeg mjeseca, najvjerojatnije 10. rujna.

 

Izvor: https://www.bug.hr/

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close