Microsoftov novi alarm natjerat će vas da se razbudite

Ako vam je pritiskanje tipke snooze i predugo spavanje dio svakodnevice, a iz kreveta vas može izvući samo nešto grozno iritantno – Microsoft ima budilicu za vas. Radi se o aplikaciji naziva Mimicker Alarm koja je zasad dostupna samo na mobilnim uređajima temeljenim na Androidu.

Za razliku od uobičajenih softverskih budilica koje je lako isključiti jednostavnim pritiskom odgovarajuće tipke, Mimicker Alarm će vas natjerati da uspješno odigrate igru prije nego što prestane zvoniti. Naime, ovaj će vam alarm pri buđenju ponuditi jednu od tri opcije; opcija Express Yourself od vas će tražiti da kamerom zabilježite traženu emociju, opcija Color Capture natjerat će vas da po stanu tražite odgovarajuću boju, dok će Tongue Twister tražiti da uspješno izgovorite složenu rečenicu bez da se spetljate.

Za rješavanje zadatka imat ćete 30 sekundi, a ako ne uspijete alarm će se nanovo aktivirati. Rješavanje zadatka bi trebalo biti dovoljno da razbudi i najveće spavalice, vele iz Microsofta, i aplikacija će vas na zabavan način natjerati da budete dosljedni i budite se na vrijeme.

Izvor: Bug.hr

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close