freeXreports

freeXReport omogućuje kreatorima izvješća sve što im je potrebno da bi se povezali s podacima i dizajnirali savršena izvješća za mobilne uređaje, web ili desktop aplikacije. freeXreport pruža produktivnost i fleksibilnost u izradi izvješća, uz širok odabir opcija.

NAJBOLJI DODATAK ZA BILO KOJI ERP SUSTAV ILI BAZU PODATAKA

Ima li vaš ERP sustav neka ograničenja kad se radi o izradi izvješća, ili je preskupo raditi na razvoju novih izvješća?

Da biste danas vodili posao, morate moći u kratkom vremenu izrađivati izvješća, da biste na potrebe tržišta mogli odgovarati brzo i točno. Zato smo stvorili freeXreports. Mnogo proizvođača ERP sustava ne može vam pružiti ovakvu uslugu.

IZVJEŠĆA PUTEM MOBILNIH UREĐAJA (iOS, Android, Windows Phone)

Mobilni uređaji polako ulaze u poslovne sustave. Umjesto da razvijate vlastitu mobilnu aplikaciju, koristite freeXreport kako biste se spojili na postojeću bazu podataka i slali izvješća po cijelim svijetu.

Spojite se na web server freeXreportsa da biste „iz ruke“ pristupili interaktivnim izvješćima. Iz dućana s aplikacijama skinite mobilni preglednik. Ta aplikacija uključuje demo skup podataka pomoću kojeg možete istražiti poslovne podatke u izvješćima i grafovima, a sve to s vlastitog mobilnog uređaja.

Bez obzira na to jeste li na drugom kraju grada ili svijeta, možete pratiti ključne poslovne pokazatelje, koji su vam uvijek dostupni, kako biste mogli brže donositi odluke i upravljati svojim poslovanjem.

SLANJE IZVJEŠĆA IZ DVIJE ILI VIŠE BAZA PODATAKA? ILI IZVJEŠĆA IZ POSEBNIH APLIKACIJA ILI BAZA?

Možete koristiti freeXreport da se spojite na bilo koju bazu podataka i da kreirate izvješća iz svih spojenih baza podataka. Zahvaljujući svojoj mogućnosti da dinamički generira obrasce s određenim parametrima, freeXreports štedi vrijeme.

Čak i ako razvijate vlastitu aplikaciju, najbolje rješenje je da u nju implementirate freeXreports u svoju aplikaciju. Uz pomoć freeXreports, nećete morati:

UZ freeXreports DOBIVATE:

Za više informacija slobodno nas kontaktirajte

Ime (obvezno)

Email (obvezno)

Predmet

Poruka