POS

backoffice-POS-Sector

Bez obzira na to kakvom uslužnom djelatnosti se bavite, uvođenje POS (point of sale) sustava može preporoditi vaše poslovanje i postati sveobuhvatnim rješenjem za cijeli niz svakodnevnih problema. Jednostavnost, brzina i pouzdanost – sve to vam može pružiti POS SECTOR, koji teži tome da vam olakša život, a poboljša poslovanje.

Saznajte više.

Fiskalizacija i fiskalne blagajne možda su za vas izrazi iz noćnih mora, no kako se svijet kreće sve dalje i brže u današnjem tehnološkom dobu, tako i način na koji poslujemo mora postati suvremeniji. POS sustavi postaju najboljim načinom za to, a nije ni teško razumjeti zašto.

Bez obzira na to kakvom uslužnom djelatnosti se bavite, uvođenje POS sustava može preporoditi vaše poslovanje i postati sveobuhvatnim rješenjem za cijeli niz svakodnevnih problema. Fizičko stanje koje ne odgovara onom papirnatom, nezabilježene transakcije, ljudske pogreške i vrijeme bačeno na njihovo ispravljanje su sve problemi s kojima se sigurno srećete svaki dan. Sve njih lako je izbjeći korištenjem POS sustava koji precizno sakuplja i zapisuje podatke, omogućavajući vam tako da vidite točno kako funkcionira vaše poslovanje, ali i kako ga možete poboljšati.

Kad se radi o inventaru vaše tvrtke, dobra organizacija i dosljednost su ključni. Pod time ne mislimo samo na novu robu koja vam stiže, već na baš svaki prodani, oštećeni ili poklonjeni artikl. Zamislite sustav koji automatski zapisuje svaku takvu informaciju u realnom vremenu i sprema ju u bazu podataka kojoj možete pristupiti na daljinu. Osim toga, možete usporediti podatke za detaljne analize koje vam omogućavaju da točno vidite koji proizvodi i usluge su popularni, a koji nisu, te kako i kada se prodaju.

Isto vrijedi i za popuste i posebne ponude. Za razliku od tradicionalnih „ručnih“ blagajni, kod fiskalnih POS blagajni neusporedivo je lakše unijeti i pratiti promjene u cijenama, također je lakše i dobiti jasne informacije o rezultatima promocijama koje možda provodite i o tome koliko su uspješne.

Predstavljamo vam POS Sector – rješenje koje ima sve od navedenog, i još više!

Ideja uvođenja nove tehnologije u poslovanje možda vam se čini zastrašujućom. Ali POS Sector dizajniran je kako bi bio jednostavan za korištenje, te teži tome da vam olakša život, a poboljša poslovanje. Omogućava vašim zaposlenicima da se koncentriraju na klijente i pripremu i prodaju proizvoda ili usluga, najvažnije vrijednosti prodaje. Sve je moguće – od više komada, različitih cijena do različitih načina plaćanja na najjednostavniji način. Fiskalne blagajne POS Sector dostupne su na svim glavnim platformama – iOS, Android i Windows, bez obzira na to koristite li računala, tablete ili nešto treće.

Prednosti POS Sectora bezbrojne su:

  • Kontrolirajte zalihe. Putem fiskalne blagajne koristite jedno ili više skladišta, kreirajte nabavne kalkulacije, i kontrolirajte minimalne zalihe – jednostavno!
  • Analizirajte poslovanje. Saznajte koliki je vaš promet, a što je važnije koliki je profit – na kojim artiklima najviše zarađujete, a koji se uopće ne prodaju. Bez suvišne hrpe brojeva, poslovanje prikazano u kombinaciji brojeva i dijagrama s jasno istaknutim najvažnijim informacijama jasnije oslikava pravo stanje i daje mogućnost pravovremenog djelovanja s ciljem poboljšanja poslovanja ili zaustavljanja negativnog trenda.
  • POS Sector za ugostiteljstvo omogućuje vam vođenje narudžbi po stolovima, a narudžbe koje konobar zaprima mogu automatski biti proslijeđene i/ili čak ispisane u kuhinji, štedeći tako vrijeme utrošeno na ponekad nepouzdanu verbalnu komunikaciju.
  • Naplatite svakom gostu odvojeno ili cijeli račun zajedno. Naplatite putem kartice ili u gotovini. Sve da biste olakšali svojim klijentima, a pritom uštedite vrijeme pri naplati.
  • Jednostavno i lako dodajte nove artikle, promijenite cijene, dodajte popust na određene stavke ili račune, izdajte R1 račune ili ispišite račune na više pisača.
  • Omogućeno je postavljanje detaljne zabrane korištenja određenih dijelova programa pojedinim korisnicima.
  • Pristup svim podacima o poslovanju moguć je s bilo koje lokacije, čime su omogućeni lakši pregled i nadzor.
  • Prikupljene podatke moguće je ne samo pripremiti za knjigovodstvo, već postoji i mogućnost povezivanja s vlastitim knjigovodstvenim sustavom.

Postoji mogućnost 30 dana besplatnog korištenja POS Sectora, što smanjuje rizik od pogrešnog odabira blagajne. Nove mogućnosti programa i obvezne izmjene zakonskih regulativa, besplatne su za sve korisnike, a postoji i besplatni korisnički servis za alarmiranje klijenata u slučaju pogrešaka pri njihovom radu u programu.
Treba napomenuti i da POS Sector fiskalnu blagajnu trenutno koristi preko 3000 zadovoljnih korisnika. Budite i vi dio toga! Zatražite sastanak, prezentaciju ili demo verziju programa.