HGSPOT Informatika – Apple asortiman do 30% popusta, komponente do 60%, laptopi do 40%

Poznati hrvatski lanac IT trgovina HGSPOT je pripremio odlične popuste i široku ponudu proizvoda za ovogodišnji Black Friday. Najavljeni popusti se kreću od 10% do 90%, a u ponudi se tako mogu pronaći laptopi, pametni telefoni, konzole, računalne komponente, Apple asortiman, televizori, pametni satovi, romobili i još mnogo toga.

Za sve koji su jedva čekali ovogodišnji Black Friday, možemo izdvojiti “most wanted” kategorije i popuste koji će vrijediti od petka 29.11. do ponedjeljka 02.12. Popusti na Apple asortiman idu do -30%, igraće konzole do čak -66%, laptope do -40%, računalne komponente do -60%, televizore do -43%, gaming stolna računala do -25%, te računalnu periferiju do -50% popusta. To su samo neke od kategorija koje su uključene u Black Friday ponudu.

Kao i svake godine do sada, očekuje se veliki interes kupaca, kao i redovi ispred poslovnica, pa se kupcima savjetuje da svoju kupnju dođu obaviti odmah po otvaranju poslovnica u 8 sati ujutro, jer su prošle godine najveći entuzijasti počeli dolaziti ispred HGSPOT trgovina već u 2 ujutro.

I ove godine očekujemo ogroman interes za Black Friday, i želimo da oni koji dođu u poslovnicu imaju priliku kupiti proizvod koji žele kako ne bi ispalo da su stajali u redu pred poslovnicom od ranih jutarnjih sati, a nisu uspjeli realizirati kupnju zbog webshop prodaje. Stoga smo odlučili da webshop kupnju nećemo omogućiti ukoliko bi kupce u poslovnicama stavljala u nepovoljniji položaj.

Kako bi spriječili sve intenzivniju pojavu kupnje više proizvoda u svrhu daljnjeg preprodavanja iste, koja se prijašnjih godina pokazala kao česta pojava, ove godine proizvodi su ograničeni kupnjom za osobnu potrošnju, pa je tako moguće kupiti jedan proizvod po osobi.

 

Izvor: https://www.bug.hr/