Najam informatičke opreme je praktičan, cjenovno pristupačan, ali i izuzetno jednostavan.

Kratkoročni najam

Organizirate li edukaciju, školovanje, tiskovnu konferenciju, kongres ili neki drugi događaj predlažemo Vam kratkoročni najam. Isporučit ćemo Vam i pustiti u rad računala (prijenosna ili stolna), dodat ćemo i prezentacijsku opremu (projektore, platna, plazme, prezentere), omogućiti Vam ispis (MFP/fotokopirne uređaje) i naravno sve umrežiti (žičanu, bežičnu mrežu, internet). Kako bi izbjegli dodatni stres tijekom događanja pobrinut ćemo se da za vrijeme trajanja cijelog događanja imate našu konstantnu tehničku podršku. I kad sve završi kompletnu unajmljenu opremu ćemo demontirati i odvesti iz Vašeg prostora.

Dugoročni najam

Tvrtka ste koja ima više od petnaest zaposlenih i širite se i dalje, dokazano je da najam ICT opreme dugoročno štedi Vaše vrijeme i novac. Predlažemo Vam dugotročni najam ICT opreme, prema Vašemodabiru na dvije ili više godina. Najmom iste opreme standardizirate svoje poslovanje, više se ne morate brinuti oko planiranja ulaganja u osnovna sredstva, jamstvenih rokova, nemate negativan utjecaj amortizacije na bilancu. Procijenit ćemo Vaše potrebe, ponuditi, dostaviti i instalirati Vam odgovarajuću opremu koja će u potpunosti zadovoljiti sve Vaše potrebe poslovanja. Održavanje ćemo svesti na jednostavnu zamjenu neispravne opreme ispravnom bez dugog čekanja servisa, a sve to kroz samo jedan telefonski poziv. Otplata najma je fiksna i porezno priznata stavka.

Sve navedene cijene odnose se isključivo na najam opreme.

Dodatne usluge, kao što su:

  • Dostava i odvoženje s lokacije
  • Puštanje u rad opreme
  • Umrežavanje opreme
  • Tehnička podrška

plaćaju se dodatno ovisno o obimu i složenosti poslova.

Fotolia_77372824_Subscription_XL

Obratite nam se za sve upite na niže navedene kontakt podatke:

E – mail : usluge@spsistemi.hr , prodaja@spsistemi.hr   ili tel: +385 1 644 4444

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close