AKCIJA ZA NOVE KORISNIKE BACKUP USLUGE TIJEKOM SVIBNJA 2018.:

Tijekom svibnja 2018.  svim nove klijentima usluge pohrane podataka (backup) dajemo 20% popusta tijekom prvih 12 mjeseci!

Kako je ovo usluga koja trebaju sve vrste poslovanja, vjerujemo da će Vas interesirati informacija da cijena mjesečnog backup-a kreće već od 250 kn. Definitivno mali iznos za veliki dobitak i sigurnost u poslovanju.

Nazovite nas na 01/6444-444 kako bi saslušali Vaše potrebe te složili prijedlog idealnog sustava pohrane podataka koji će osigurati mir vašem poslovanju. Ili nas jednostavno kontaktirajte mailom na info@spsistemi.hr i sa Vama ćemo proći sve detalje te po potrebi dogovoriti sastanak ili izlazak na teren.

 

Tijekom dinamičnog dnevnog poslovanja mnoga poduzeća ne razmišljaju o situaciji u kojoj bi mogli izgubiti svoje podatke. Na žalost, gubitak podataka je moguć zbog brojnih razloga – virusa, hakerskih napada, kvara infrastukture… Kada se desi neka nepredviđena situacija, ugorženi su Vaši podaci, a time se često ulazi u nepredviđene probleme u poslovanju, što uistinu nitko ne želi.

Jedna od redovnih usluga koje pružamo brojnim klijentima je pohrana podataka (backu up). Bez obzira radi li se o manjem poduzeću ili o velikom sustavu, potreba za pohranom podataka je zajednička svima. Kompleksnost samog backupa ovisi o veličini vašeg sustava, ali ono što je najbitnije je da uz dobar backup u relativno kratkom roku možete dalje nastaviti s poslovanjem. Ono što je bitno za znati je da je sistemska pohrana podataka više od spremanja podataka na npr. USB stick (ukoliko to prakticirate kod kuće). Uobičajno backup obuhvaća veće količine podataka, njihovu slijednu strukturu i definirani protokol za pohranu u svakom sljedećem ciklusu pohrane. Ciklus se definira prema potrebi klijenta, najčešće na tjednoj a minimalno na mjesečnoj razini. Veći sustavi pohrane rade na dnevnoj razini.

Kako je usluga pohrane podataka nešto što se radi kontinuirano, uobičajan je potpis ugovora na mjesečnoj razini. Ipak, na zahtjev klijenta moguć je i jednokratan backup, odnosno prema potrebi.

Nazovite nas na 01/6444-444 kako bi saslušali Vaše potrebe te složili prijedlog idealnog sustava pohrane podataka koji će osigurati mir vašem poslovanju.

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close