O nama

SP sistemi je moderna tvrtka orijentirana prema poslovnim korisnicima informatičkih tehnologija. Prepoznata je na hrvatskom tržištu kao dinamična i napredna tvrtka na koju se korisnici informatičkih rješenja i usluga mogu u potpunosti osloniti.

Fotolia_63092066_Subscription_XXL

Tvrtka je osnovana je s ciljem pružanja cjelovitog spektra IT usluga prema krajnjim korisnicima – poslovnim subjektima različite veličine, kao i poslovnim sistemima različite zahtjevnosti.

Ono što garantiramo svim klijentima i korisnicima naših rješenja i usluga su pouzdanost na svim razinama, visoka kvaliteta usluga i općenito poslovnog odnosa, profesionalizam, ali i fleksibilnost, prepoznavanje potreba klijenata i promišljanje o realnim potrebama i ciljevima klijenata.

SP sistemi su prepoznali važnost proaktivnog poslovnog pristupa te aktivno komuniciraju sa svojim klijentima, kao i širom zajednicom. Ovaj poslovni pristup omogućuje prikupljanje kvalitetnih informacija, koje među ostalim, usmjeravaju djelovanje odjela istraživanja i razvoja prema inovativnim, ali ujedno i korisnim alatima i rješenjima.

Kontinuirano razvijamo zelena informatička rješenja kako bi na različitim razinama vlastitog poslovanja, ali i poslovanja klijenata koji koriste zelene tehnologije, pridonio okolišu i društvu u cjelini, te iskoristio povoljne ekonomske aspekte ovog pristupa.

SP sistemi njeguje partnerske odnose s vodećim svjetskim kompanijama iz područja informatičkih tehnologija, kreatora tehnološki naprednih i inovativnih informatičkih rješenja: Microsoft, Lenovo, IBM, Samsung, Dell Software (Quest), Xiphias, Sony, BitDefender, VMWare, ViewSonic, NComputing, NetSupport, Fortinet, Eaton, SuperMicro, Panasonic…

microsoftlenovoibm

sonyxiphiasbitdefender

vmware viewsonic     

ncomputingnetsupport

fortinet eaton

supermicropanasonic