Transparetni LED displayi. Novi hit na tržištu!

Naše novosti

Novost u ponudi na našem tržištu su transparetni LED displayi. Izrazito tanki dizajn (40 mm), odlična transparetnost (više od 70%) odlike su modela nove generacije na tržištu. Kao i kod ostalih tehnologija osvjetljenja temeljenih na LED tehnologiji svi modeli transparetnih LED displaya energetski su učinkoviti i dugotrajni. Namjena takvih prozirnih LED displaya je višestruka – od postavljanja u izloge trgovina, poslovnih zgrada ili ureda te samostalnih prodajnih salona. Učinak nakon instalacije prozirnih LED displaya je odmah uočljiv i lako mjerljiv. Kupci su zainteresirani, involvirani sadržajem i motiviraniji za provjeru ponude i kupnju. Istraživanja su dokazala da tvrtke i trgovine koje svoju ponudu ne komuniciraju sa kvalitetnim i atraktivnim prezentacijom proizvoda u izlozima imaju osjetno manji promet. Kupci jednostavno nisu dovoljno zainteresirani pri prolazu ili razgledavanju te očekuju isti doživljaj i pri ulasku u trgovinu. Nasuprot tome, trgovine koje atraktivno prezentiraju svoju ponudu u izlozima ostvaruju ne samo veći promet nego i olakšanu realizaciju u prodajnom procesu. Dokazano je da su kupci spremni platiti i višu cijenu ako su proizvodi prezentirani u pogodnom i atraktivnom aranžmanu. Ujedno, dugoročnije iskustvo o kupovini kod kupaca je pozitivnije kao i dojam o brandu trgovine u kojoj je realizirana kupovina.

trans.led

Kompetitivnost u trgovini danas je veća nego ikada prije. Svi utjecajni retail lanci trgovina imaju zaposlene Visual Merchandisere koji se aktivno i kreativno brinu o prezentaciji ponude u trgovinama. Transparetni LED displayi pružaju im dosad nemoguće pogodnosti, npr. izmjena izloga u desecima trgovina sa jednog mjesta u željeno vrijeme, automatska prezentacija posebnih akcija i pogodnosti u točno definirano vrijeme i lokacijama i sl. trans.led.2

Upravljanje transparetnim LED displayima može biti centralizirano (sa jednog mjesta za sve lokacije) ili za svaku lokaciju pojedinačno. Postavljanje LED displaya ne traje više od nekoliko sati, ne zahtjevaju skupo održavanje, a koristiti se mogu već istog dana.        

Za sve dodatne informacije, pozivamo Vas da nas  kontaktirate  putem telefona (01 6444 444) ili putem e-maila ([email protected]).

 

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close