Skills Creator – kako razviti svoje vještine i postati konkurentan na tržištu rada?

Naše novosti

Sretni smo što smo postali partner hvalevrijedne inicijative i programa udruge Put do uspjeha, namijenjene mladima, studentima i nezaposlenim osobama.

U razdoblju od 23. do 27. veljače 2015. godine udruga Put do uspjeha, pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, organizira besplatni program osobnog i profesionalnog razvoja Skills Creator.

Program je namijenjen prvenstveno svim mladima, studentima i nezaposlenim osobama koji se po prvi put nalaze na tržištu rada, a glavni cilj programa je omogućiti mladima da steknu potrebne vještine za svoj prvi posao.
Program, koji će održati tijekom pet dana, sastavljen je od pet glavnih tema: Stilovi ponašanja i osobni razvoj, Profesionalno usmjeravanje i smjer razvoja karijere, Timski rad i izgradnja odnosa, Komunikacijske vještine, Priprema za (prvi) razgovor za posao. Kroz interaktivne radionice, polaznici će imati priliku upoznati sebe, otkriti svoje interese i aktivnosti, naučiti prihvatiti različitost drugih te naučiti izgraditi kvalitetne odnose. Osim toga, polaznici će se pobliže upoznati i s osnovama poslovne komunikacije te će ih se pripremiti za prijavu na natječaj kroz pisanje životopisa i pripreme razgovora za posao.
Udruga Put do uspjeha osnovana je 2007. godine s ciljem da potakne mlade na stvaranje vrijednosti za sebe i zajednicu, te da pokaže kako radom i ulaganjem mogu ostvariti vlastite potencijale i doći do željenog cilja. Slični projekti već su bili izvedeni pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, a zbog velikog interesa mladih, novi ciklus radionica započeo je početkom ove godine.

Za više informacija o projektu kao i o radu udruge, možete posjetiti njihovu Facebook stranicu: putdouspjeha.hr.

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close