Predstavljen novi prodajni prostor Applea u HGspotu

Naše novosti

Predstavljen je novi kutak za Appleove proizvode u maloprodajnom okruženju HGspotove središnje trgovine (Utrine, Zagreb).

„Drago nam je da možemo predstaviti novi način prezentacije Apple proizvoda, jedini takav u maloprodaji, a gdje će kupci moći doživjeti prvoklasno iskustvo kupovine. Kupci koji žele saznati više o cijelom Apple asortimanu i dodacima moći će dobiti osobnu pomoć od brojnih savjetnika, posebno obučenih od strane Applea“, rekao je Marko Lekić, zamjenik direktora HGSPOT-a.

Svi zaposlenici HGspot trgovine morali su proći posebnu edukaciju te su dobili potrebne certifikate, a stečeno znanje o Apple proizvodima prezentirat će svim posjetiteljima trgovine i samim korisnicima. Među proizvodima kupci će tako moći pronaći i najnovije proizvode uključujući iPhone 6 i iPhone 6 Plus, iPad Air 2, iPad mini 3, unaprijeđeni MacBook Pro sa Retina zaslonom ili novi iMac s 5K Retina zaslonom. Naravno, nije još bilo najnovijih proizvoda koji su jučer imali svjetsku premijeru, ali i oni će se s vremenom pojaviti na istom ovom prodajnom mjestu.

Za sve kupce HGspot je pripremio i prigodnu akcijsku ponudu pa su se tako pojedini Apple uređaji samo jučer mogli kupiti po posebnim cijenama s popustima i do 30 posto.

537777db6f314ff3bdd0e2465de6a794512bc225d1d2f9c6c04efe34dacedc1a

Izvor: Bug.hr

 

 

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close