Otvorena druga poslovnica HG Spota u Splitu

Naše novosti

Odsada Splićani najnoviju informatičku opremu mogu nabaviti na čak dva mjesta! Uz već svima dobro poznatu lokaciju pored Joker centra (Terzićeva 5), danas je otvorena nova HGSPOT trgovina, na adresi Poljička 26.
Nova poslovnica, veća i bolja, biti će i provjereno kvalitetno mjesto za sve ljubitelje Apple proizvode obzirom da je HGSPOT Apple authorised reseller. Osim Apple proizvoda, biti će tu IT opreme i noviteta najvećih svjetskih brandova kao što su HP, Toshiba, Acer, Asus, Lenovo, Dell i mnogih drugih. Ako uživate u sklapanju vlastitog računala ili jednostavno korištenju dobrog uređaja, vjerujemo da ćete biti zadovoljni.

Pozivamo Vas da posjetite novu poslovnicu ako ste u blizini, jer su pripremili posebnu ponudu prilikom otvorenja koju bi bilo šteta propustiti. Ponudu možete pogledati na sljedećoj poveznici: HGSpot ponuda.

 

 

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close