Osuvremenite poslovanje uz digitalni potpis

Naše novosti

Prateći potrebe tržišta, nedavno smo u ponudu uvrstili nešto što je mnogim klijentima već olakšalo poslovanje i donijelo uštedu kao zeleno rješenje – tablet za digitalni potpis.

Radi se o uređaju SP-1200, tabletu osjetljivom na dodir koji se koristi za izradu digitalnog potpisa. Uređaj je primjenjiv u svim uredskim okruženjima gdje je prisutno puno dokumentacije i papirologije, a najčešće se koristi u bankama.

Po ekranu osjetljivom na dodir korisnik se potpisuje olovkom koja je posebno dizajnirana za ovakvu vrstu ekrana. Vrh olovke prilagođen je karakteristikama ekrana, odnosno njegovoj osjetljivosti, čime je osiguran kvalitetan i lako čitljiv digitalni potpis.

Uređaj je relativno malih dimenzija – 150 mm (širina) x 122 mm (dubina) x 26 mm (visina), što ga čini vrlo fleksibilnim po pitanju lokacije na kojoj se nalazi jer ne zauzima mnogo mjesta, a i lako ga je premještati po potrebi korisnika. Masa uređaja je neznatnih 0,37 kg. Također, vanjski izgled tableta je vrlo moderan, pa se idealno uklapa na svaki pult ili radni stol u Vašem poslovnom prostoru.

Rezolucija ekrana je 320 x 240, moguće je podešavanje kontrasta pozadinskog osvjetljenja, a uređaj se može pohvaliti vrlo niskom potrošnjom energije (5V, 70 mA). Tablet se napaja preko USB sučelja. Moguće je istovremeno vidjeti elektronički potpis na ekranu tableta i na monitoru. Možda i najveća prednost korištenja digitalnog potpisa je velika ušteda papira, čime se direktno pridonosi očuvanju okoliša.

Za cijenu, rok isporuke i sva ostala pitanja, pozivamo Vas da nas kontaktirate na broj telefona 01 6444 444 ili putem e-maila, na [email protected].

SP-1200-1

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close