Kreće novi ciklus edukacija – prijavite se dok još ima mjesta!

Naše novosti

Drago nam je da vas možemo obavijestiti da je krenuo novi ciklus edukacija u organizaciji SP sistema.

Radi se o individualnim i interaktivnim grupnim edukacijama o osnovama informatike. Sudjelovanje na tržištu rada,  komunikacija s prijateljima i obitelji, pronalazak željenih informacija – to je samo dio svakodnevnih aktivnosti koje su sada neizmjerno jednostavnijima, zahvaljujući računalima.   

Okupili smo mladi tim stručnjaka, osigurali prostor, računala za rad, pisane materijale koje polaznici zadržavaju, potvrde o uspješno završenoj edukaciji, kavu… Na Vama je samo da se prijavite i unaprijedite svoje vještine kroz individualnu ili grupnu edukaciju, ovisno o Vašim željama.

Teme edukacije su osnove PC računala i Windows okruženja, Interneta i rada na mreži, korištenja elektroničke pošte, a detaljan pregled edukacije možete naći ovdje.

Termini  za grupnu edukaciju su 30.05. (subota, 10 – 13) ili 03.06. (srijeda, 16.30-19.30), dok termini za individualnu edukaciju ovise o dogovoru.

Obavezna je rezervacija termina putem e-maila konzultant@spsistemi.hr  ili broja telefona 01/6444-444. Na navedenoj adresi i telefonu možete dobiti i sve dodatne informacije koje Vas zanimaju.

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close