Iskoristite priliku da uživate u Apple proizvodima po posebnim cijenama!

Naše novosti

HGSPOT informatika, naša sestrinska tvrtka orijentirana, između ostalog, na maloprodaju informatičke opreme, pripremila je za svoje kupce posebno iznenađenje!

Samo sutra 10.09. u zagrebačkoj poslovnici Utrine, imat ćete priliku izabrati između niza Apple proizvoda po primamljivim sniženim cijenama.

Početak školske godine i kraćih jesenskih dana idealan su trenutak da razveselite sebe i/ili bližnje s novim iPadom, iPhoneom ili pak računalom, bilo prijenosnim ili stolnim. Uz tablete, smartphone i računala, idealan je trenutak i da se opremite dodatnom opremom koja će Vam olakšati život.

Cijene vrijede samo sutra i to samo u poslovnici Utrine (Avenija Dubrovnik 46, Zagreb), zato Vas pozivamo da posjetite prodajnu lokaciju i iskoristite ovu neponovljivu priliku!

Količine su ograničene. Nije moguće napraviti rezervacije proizvoda. Svaki kupac može obaviti kupnju samo jednog proizvoda s akcijskog popusta. Popusti i cijene ne odnose se na kupnju putem web shopa. Akcijom su obuhvaćeni samo proizvodi koji su na dan 10.09.2015.  raspoloživi na prodajnom mjestu HGSPOT Utrine, Avenija Dubrovnik 46, Zagreb. Navedene cijene uključuju PDV i odnose se na kartično, gotovinsko i virmansko plaćanje.

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close